Termeni si conditii

Bine ați venit! Vă rugăm să citiți următorii termeni și condiții de utlizare care guvernează utilizarea acestui website de către dumneavoastră. Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line salteapat.ro

Acest site este detinut de SC SaltSib Design SRL, CUI: RO31016406, Adresa: Str. Viticultorilor, nr. 17, Sibiu, Jud. Sibiu, Romania si functioneaza conform legislatiei române in domeniul sau de activitate.

SC SaltSib Design SRL va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului salteapat.ro, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Produsele oferite spre vanzare:

Toate produsele comercializate de salteapat.ro, prin intermediul acestui website sunt produse noi. Produsele expediate vor fi insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil, din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu livra anumite comenzi in cazul in care produsele dorite nu se mai regasesc in oferta noastra.

Imaginile publicate pe acest site ( salteapat.ro ) sunt imagini cu titlu de exemplu. Produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate ( diferente mici de culoare sau aspect). Exista monitoare mai luminoase sau mai întunecoase, unele nu sunt calibrate de aceea pot apărea mici diferențe de culoare. De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia în vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului.

Tranzacțiile pe site

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată pe site. Putem limita sau anula cantitățile comandate. Aceste restricții pot include comenzi plasate de același client, sau comenzi care folosesc aceeași adresă pentru facturare și aceeași adresa de livrare. În cazul în care vom modifica sau anula o comandă, vom încerca să vă notificăm contactându-vă pe adresa de e-mail sau la numărul de telefon oferit în momentul când a fost plasata comanda.

Drepturi de autor:

Continutul, imaginile, descrierile si denumirile sunt proprietatea personala salteapat.ro si/sau a colaboratorilor ori a furnizorilor nostri. Reproducerea, vanzarea, descarcarea, modificarea sau preluarea lor in scop comercial este strict interzisa. Denumirea site-ului si insemnele grafice (logo ) sunt proprietatea SC SaltSib Design SRL si nu se pot folosi, prelua, modifica fara acordul scris al proprietarului salteapat.ro. În cazul în care credeți că munca dumneavoastră a fost copiată sub orice formă astfel încât încalcă drepturile de autor, ne puteti contacta pe contact@salteapat.ro

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face in orice localitate din Romania in termen de minim 3-5 de zile lucratoare prin curierat rapid. Transportul produselor este GRATUIT  (in localitatile fara kilometri suplimentari )

In localitatile unde firma de curierat percepe o taxa pentru kilometri suplimentari, costul de livrare va fi afisat clientului la finalizarea comenzii, in pagina de finalizare comanda, dupa ce s-a introdus adresa de livrare.

Dupa plasarea comenzii veti fi instiintata in aceasta privinta. Comenzile se confima telefonic si veti fi informat asupra tuturor costurilor finale de livrare. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, va rugam sa precizati acest lucru in formularul de comanda.

Garantia produselor este de minim 2 ani. In functie de model, garantia poate ajunge la 5.

Livrarea produselor se face numai dupa confirmarea comenzilor telefonic. Ne rezervam dreptul ca la primul colet neridicat, sa nu mai acceptam plata in sistem ramburs de la aceeasi persoana, la viitoarele comenzi fiind necesara plata in avans, prin virament bancar.

Timpul de livrare

Perioada standard pentru livrare este de 3-5 zile lucratoare. Cumpărătorul trebuie să accepte o posibilă prelungire a perioadei de livrare datorată întârzierilor provocate de producător sau a unor evenimente neprevăzute şi care nu depind de noi, în conformitate cu Ordonanţa nr.21/1992, privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare.

Toate comenzile sunt insotite de factura fiscala, care se va regasi in interiorul coletului. Produsele comandate se livreaza numai pe teritoriul Romaniei.

Societatea își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi, dacă produsele comandate nu se mai regăsesc în oferta ,precum și de a întârzia sau de anula livrarea produselor comandate de client în situația în care acestea nu pot fi onorate din motive independente de voința Societății, cum ar fi cazurile de forță majoră: incendii, inundații, epidemii, greeve, etc, precum și a-și selecta clientela.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

Retur

Comform OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunta la achizitia in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia a produsului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. Pentru exercitarea dreptului de denunţare unilaterală a contractului trebuie să ne informaţi în scris, prin completarea Formularului de Retur şi expedierea acestuia pe adresa contact@salteapat.ro.Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data acceptării returului de către SaltSib Design SRL.

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate, să nu fie deteriorate, noi și nefolosite, însoțite de dovada achiziției și daca este posibil cu ambalajul original. Coletul trebuie să conţină şi Formularul de Retur completat cu toate informaţiile necesare. Magazinul salteapat.ro își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur.

Litigii

Orice litigiu aparut intre dumneavoastra (Clienti) si noi (Societate) se va solutiona pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de pe langa Tribunalul Sibiu.