despre
Saltsib Design

SaltSib Design a debutat pe piata saltelelor din Romania in decembrie 2012. Initial am realizat o analiza de piata, iar in urma acesteia am decis ca putem produce saltele de calitate medie si premium pentru a satisface numarul de solicitari in crestere in acest domeniu, la vremea aceea inca insuficient dezvoltat.

Asa am inceput sa producem la Sibiu saltele la cel mai bun raport calitate – pret si sa ne construim o retea de distribuitori in toata tara. Avem o experienta de peste 15 ani in domeniul confortului, timp in care ne-am imbunatatit constant tehnologiile, echipamentele, procedurile de lucru si logistica.

Prezentare SaltSib

Echipa noastra este creata din tineri energici pregatiti pentru a raspunde la toate intrebarile si provocarile care pot aparea in procesul de achizitie. Oferim consultanta de calitate si ne puteti contacta pentru orice detalii legate de saltele si celelalte produse de confort pe care le vindem.

La Saltsib ne straduim intotdeauna sa acordam atentia cuvenita protectiei mediului inconjurator. De aceea, in procesul de fabricatie al saltelelor Saltsib folosim tehnologii, echipamente si proceduri de ultima generatie, prietenoase cu natura. Oferta noastra include saltele in a caror compozitie intra fibre naturale de cocos si materiale textile tratate cu Aloe Vera.

Asezarea straturilor intr-o saltea SaltSib nu este la intamplare!

De la miez pana la partile exterioare sandwish-ului, configuratia este bine gandita si are un obiectiv principal foarte clar: un sprijin corespunzator pentru coloana si gat… pentru ca somnul de care ne bucuram noaptea ne influenteaza critic viata. Cunoastem confortul si il impachetam cu grija in fiecare saltea SaltSib pentru ca stim ce rol important are aceasta pentru calitatea vietii unui om.